Roué Verveer: Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben

Deel deze pagina


Roué Verveer succesvol cabaretier met programma’s als “Typisch Surinaams (2013)”, “Heppie de Peppie (2017)” en “Covid-A-Tori (2020)” deelt zijn kijk op geluk met ons.

Verveer ontwikkelt zich naast grappenmaker ook als boekenschrijver. In 2018 verscheen al “Waarom? Daarom!” en nu in 2020 “Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben”.

Verveer: “Er is een groot verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn. Geluk heb je als je een keer wint in het casino. Als je gelukkig bent zit je goed in je vel en voel je je vanbinnen intens vrolijk.”
Roué Verveer is eigenlijk al zijn hele leven gelukkig.

De afgelopen jaren vroegen steeds meer mensen hem hoe het komt dat hij zó positief en gelukkig is. Dat was hij altijd al, maar in deze opgefokte tijden valt het ineens veel meer op. Zonder dat het
gebaseerd is op enig wetenschappelijk onderzoek, deelt hij daarom op veler verzoek wat volgens hem werkt; uiteraard met zijn kenmerkende humor.

Een tipje van de sluier: geld maakt niet gelukkig, je vriendenkring moet met dezelfde hardheid worden samengesteld als een topvoetbalploeg en het kiezen van de juiste partner heeft misschien
wel de grootste invloed op je geluksgevoel. Maar Verveer gaat de donkere kant van het leven, zoals de dood en wereldproblemen, niet uit de weg.

“Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben” is verkrijgbaar bij Bol.com en Bookspot.

Deel deze pagina

Roue-Verveer-Gelukkig-zijn-is-geen-kwestie-van-geluk-hebben


Roué Verveer: Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben
0
Wat is uw reactie?x
()
x