Over ons

Welkom op Suriname View !

Suriname View wordt gemaakt vanuit de behoefte om een online plek te ontwikkelen waar een ieder informatie over Suriname kan vinden. Voor wie in Suriname is geïnteresseerd en meer wil weten over dit prachtige land. Tegelijkertijd willen we ook een magazine / blog zijn, om je op de hoogte te houden van leuke ontwikkelingen in Suriname.

We maken deze site met een open mind en we staan open voor samenwerkingen met andere internet initiatieven. Op deze site zul je dan ook veel links vinden naar andere op Suriname georiënteerde websites.

Suriname View is niet gelieerd aan een politieke partij of bedrijf. We proberen de informatie zo objectief mogelijk te houden.

Als je onjuistheden vindt op Suriname View, wil je dan zo vriendelijk zijn ons te contacten? We kunnen dan correcties plegen indien nodig. Je aanvullingen, foto’s, video’s en ideeën zijn ook welkom! Elke bijdrage van een derde persoon zal worden vermeld op de website, anoniem indien gewenst.

Met andere woorden, druk regelmatig op de “Contact” knop op deze site, we houden graag contact met onze bezoekers! Reacties op onze blogberichten zijn ook zeer gewenst.

Wie zit er achter deze site? In basis is dit een eenmansproject, maar zoals al vermeldt: in samenwerking met jullie allen! Sinds eind jaren 90 ben ik actief op het Surinaamse deel van het internet, mogelijk ken je ook onze zustersite: Suriname Nieuws. Ik zal mijn kennis van het internet en het beheren van websites gebruiken om van Suriname View een succes te maken.

Veel plezier op Suriname View !

Soso lobi

Uw gastheer
William

Mijpalen

September 2015: Vier districten zijn beschreven, alsmede algemene pagina’s over Suriname. Daarnaast staan de eerste pagina’s van resorts online. Feedback wordt gewaardeerd!

Februari 2015: Lancering van de website. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe items.