Miss Tropical Beauties Suriname 2015

Deel deze pagina


 

Miss Tropical Beauties Suriname 2015
Miss Tropical Beauties Suriname 2015

Op 2 augustus is het zover: dan zal duidelijk worden wie Miss Tropical Beauties Suriname 2015 wordt!

Stichting Beauties of Suriname Pageant is opgericht met als doel jonge Surinaamse vrouwen, in de leeftijds categorie 17-26 jaar, de kans te geven door middel van schoonheidsverkiezingen hun stem te laten horen. Zo bevordert de stichting het sociaal maatschappelijk gevoel binnen deze groep en helpt zij ook Suriname op de kaart te zetten wanneer deze ambassadrices Suriname uitdragen in het buitenland. Op lange termijn komt deze positieve afvaardiging niet alleen het toerisme ten goede, maar ook het land Suriname.

Wie wordt de nieuwe miss ?
Wie wordt de nieuwe miss ?

De verkiezingen vinden dit jaar voor de vierde keer plaats en de volgende 10 dames doen mee: Charnele Carbiere, Karin Alisoeprapto, Nathalie Verbond, Nicole Tsai-A-Woen, Odessa Jackson, Priscilla Sordam, Ryhanna Akhtar, Svetoisckia Kross, Sharisma Sardjoe en Shariffa Wortel.

De winnares krijgt niet alleen een mooie kroon en de eer, maar wordt ook afgevaardigd voor een internationale verkiezing.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Op de Facebook pagina zijn veel foto’s te vinden van de verschillende fotoshoots. Tevens kan je zelf ook stemmen via de Poll.

We wensen alle deelnemers veel succes!





Deel deze pagina
Subscribe
Meldingen:
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemde
Inline Feedbacks
View all comments
Chilton Sampono(@chilton-sampono)
28 juli 2015 08:29

Beste,

Hartelijk dank voor het schrijven van dit stuk.

Groet,
Team TBS.

2
0
Wat is uw reactie?x
()
x