Miss Tropical Beauties Suriname 2015


 

Miss Tropical Beauties Suriname 2015
Miss Tropical Beauties Suriname 2015

Op 2 augustus is het zover: dan zal duidelijk worden wie Miss Tropical Beauties Suriname 2015 wordt!

Stichting Beauties of Suriname Pageant is opgericht met als doel jonge Surinaamse vrouwen, in de leeftijds categorie 17-26 jaar, de kans te geven door middel van schoonheidsverkiezingen hun stem te laten horen. Zo bevordert de stichting het sociaal maatschappelijk gevoel binnen deze groep en helpt zij ook Suriname op de kaart te zetten wanneer deze ambassadrices Suriname uitdragen in het buitenland. Op lange termijn komt deze positieve afvaardiging niet alleen het toerisme ten goede, maar ook het land Suriname.

Wie wordt de nieuwe miss ?
Wie wordt de nieuwe miss ?

De verkiezingen vinden dit jaar voor de vierde keer plaats en de volgende 10 dames doen mee: Charnele Carbiere, Karin Alisoeprapto, Nathalie Verbond, Nicole Tsai-A-Woen, Odessa Jackson, Priscilla Sordam, Ryhanna Akhtar, Svetoisckia Kross, Sharisma Sardjoe en Shariffa Wortel.

De winnares krijgt niet alleen een mooie kroon en de eer, maar wordt ook afgevaardigd voor een internationale verkiezing.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Op de Facebook pagina zijn veel foto’s te vinden van de verschillende fotoshoots. Tevens kan je zelf ook stemmen via de Poll.

We wensen alle deelnemers veel succes!
2
Plaats uw reactie

avatar
1000
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Webmaster Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemde
Meldingen:
Lid

Beste,

Hartelijk dank voor het schrijven van dit stuk.

Groet,
Team TBS.