Bigi Pan en Blanche Marie


Bigi-Pan
Bigi-Pan

Het westen van Suriname heeft veel te bieden. Wie het district Nickerie bezoekt, zal zeker een bezoekje brengen aan Nieuw-Nickerie en wellicht ook even rondtouren in Wageningen. Je ziet de mooie rijstvelden onderweg en je kijkt vanaf de Zeedijk naar de rivier de Corantijn. Sommigen wagen de overtocht naar Guyana. Maar neem je ook de tijd om een bezoekje te brengen aan Bigi Pan? Bigi Pan is een bijzonder beheersgebied waar een overvloed aan dieren te zien is, met name veel soorten vogels en vissen. Bekijk onze Bigi Pan pagina voor meer informatie en de lijst met touroperators die Bigi Pan aandoen. Hieronder de video van onze eigen tocht naar Bigi Pan.

Wie van nog meer avontuur houdt, die gaat naar de Blanche Marie vallen. Deze zijn gelegen aan de Nickerie-rivier in het Bakhuis-gebergte. De tocht naar de vallen is al een avontuur op zich. Ook van de Blanche Marie vallen hebben we een pagina met meer informatie en een lijst met touroperators die naar Blanche Marie gaan. Ontbreekt nog een touroperator? Laat het ons weten.

Op Suriname Video vindt je een video van de Blanche Marie vallen.

Als jij naar een leuke plek in Suriname wilt gaan, waar ga jij dan heen?

Regelmatig verschijnen nieuwe pagina’s op Suriname View, mocht je nog iets willen weten van een bepaald onderwerp, contact ons dan!
Plaats uw reactie

avatar
1000
  Subscribe  
Meldingen: